BejelentésMinden ami Naruto!!!
Naruto forever

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Naruto Uzumaki

Apja Namikaze Minato zárta Narutóba a Kilencfarkú Démont. Ettől a naptól kezdve mindenki utálta Narutót, mert tudták egy szörny lakozik benne. Miután genin lett, új csapatba került. Megismerkedett Sasukéval, Sakurával és mesterükkel Kakashival. Sasuke lett a legjobb barátja.
Kis idő múlva, a Chunin vizsgán Orochimaru megharapta Sasukét, innentől kezdve Sasuke az átokjel birtokosa lett. Orochimaru tudta hogy Sasuke el fog menni hozzá, ezért a vizsga után elküldte a szolgáit,Sasukéért. Sasuke önszántából elhagyta a falut, de mikor ezt Naruto megtudta utánna ment és megküzdöttek. Sasuke legyőzte Narutót és elment a faluból. Orochimaru lett a mestere. Ettől kezdve Naruto célja az lett, hogy visszahozza Sasukét a faluba.


SHIPUUDEN:

3 év telt el azóta, hogy Naruto Jiraiya-val, Sasuke meg Orochimaruval elment edzeni. 3 év múlva Naruto és mestere visszatér a faluba. Mindenki nagyon várta, hogy visszatérjen. :)
Az idők változtak. Az Akatsuki keresni kezdte a Bijuukat és Narutót.
Naruto, Sakura és Kakashi egyből küldetést kap, miest kipihente magát.
Megkezdődik Naruto kalandjai az Akatsukival, miközben Sasuke is mozgolódni kezd........
Sasuke Uchiha

3 évig Orochimarunál edzett. Kifejlesztette a Mangekyou Sharinganját és új jutsukat tanult.
Megakarja ölni Itachit, de Orochimaru Sasuke testét akarja, ezért Sasuke megöli Orochimarut.
Miután megölte, megalakítja a Hebit, a saját ,,csapatját" akiknek egy célük van: megölni Itachit. De később változnak a tervek......


Keresés a honlaponHírek
NARUTO MOVVIE!

sziasztok! megjelentek a naruto moovie-k! NÉZZÉTEK MEG MINDET


SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!